Γυαλιά ηλίου με κρυστάλλινους ή με οργανικούς φακούς?

Γυαλιά ηλίου με κρυστάλλινους ή με οργανικούς φακούς?

Καλή ερώτηση..
Τα γυαλιά ηλίου κατά την πλειονότητα τους τα τελευταία χρόνια “φορούσαν” οργανικούς φακούς.Κι αυτό γιατί οι οργανικοί φακοί βάφονται ευκολότερα και επειδή είναι πορώδη υλικά απορροφούσαν την βαφή στην ύλη τους.Επίσης δινόταν η δυνατότητα στις εταιρείες να παράγουν πολύ περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς και πιο σταθερούς!
Το βασικό πλεονέκτημα τους επίσης είναι το γεγονός ότι σε κάθε μόριό τους είναι 30% ελαφρύτερα από ότι οι κρυστάλλινοι φακοί πράγμα το οποίο σημαίνει πολύ ελαφρύτερα γυαλιά.Επίσης θεωρούνται άθραυστα!Έχουν όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα. Χαράσουν εύκολα…..
Τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας,νέες εταιρείες επένδυσαν και πάλι στον παλιό καλό κρυστάλλινο φακό.Κατάφεραν να παράξουν νέες βαφές και να σταθεροποιήσουν τα χρώματα.Να χρησιμοποιήσουν φωτοχρωμικούς φακούς με σταθερό χρώμα αλλά και την ικανότητα να σκουραίνουν ακόμη περισσότερο στις έντονες συνθήκες φωτισμού.Κατάφεραν να προσθέτουν επιστρώσεις anti-reflex για μείωση των εκτροπών και μείωση του θάμβους.
Τα πλεονεκτήματα ενός κρυστάλλινου φακού είναι
1.Δεν χαράσεται παρά μόνο αν έρθει σε επαφή με πέτρα ή με κλειδί.
2.Εχει πολύ υψηλότερο abbe value που σημαίνει μεγαλύτερη διαπερατότητα και διαύγεια..
Η επιλογή δική σας!

Καλάθι αγορών
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
      Calculate Shipping
      Apply Coupon